26 Mart 2013 Salı

HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE

Malzemeler:

1 Paket margarin yada tereyağ(ben tereyağı kullanıyorum)
5 Yemek kaşığı pudra şekeri
1 yumurta (sarısı malzemenin içine, beyazını da kurabiyeyi içine batırıp hindistan cevizlemek için ayıralım)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un




Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri karıştırıp yoğuruyoruz.Unu çok olmayacak eline yapışmaması lazım.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçaları koparıp yuvarlıyoruz. Önce yumurtanın beyazına batırıp sonra hindistan cevizine
batırıyoruz.175 derecede pişiriyoruz.Afiyet olsun!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder