MALZEMELER:
6 Adet Yufka
İÇ HARCI:
750 Gram Kıyma
2 Orta Boy Soğan
Tuz
ÜZERİ İÇİN:
3 Yumurta
1 Kase Yoğurt
Yarım Bardak Sıvı Yağ
1 Şişe Maden Suyu
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle kıymayı kavuruyoruz.Sonra yemeklik doğradığımız soğanı katıp biraz daha kavuruyoruz. Daha sonra yufkanın bir tanesini tezgaha açıp koyuyoruz. Yufkanın yarısına kıymalı harçtan koyuyoruz.Diğer yarısını üzerine kapatıp büzüyoruz.Aynı işlemi diğer yufkalar içinde yapıyoruz .Üzerine sosunu döküyoruz.Bir saat bekletiyoruz.Daha sonra 180 derecelik fırında pişiriyoruz.AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder