10 Temmuz 2014 Perşembe

CUP'TA MUHALLEBİLİ KEMALPAŞA TATLISI

MALZEMELER:
2 paket kemal paşa
Muhallebisi İçin:
4 yemek kaşığı un 
1,5 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya 
1,5kilo  süt
Yeşil fıstık
Ceviz
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle muhallebiyi hazırlıyoruz.Tüm malzemeleri karıştırıp pişiriyoru. ve soğumaya bırakıyoruz.
Kemal paşaları üzerinde tarife göre yapıyoruz, Borcama diziyoruz.Soğuyan muhallebiyi döküyoruz.. Soğumaya bırakıyoruz. Dilediğiniz gibi 
süsleyerek servis edebilirsiniz. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder