10 tane halley
2 paket kremşanti
1.5 su bardağı süt
Bir miktar damla çikolata
1 muz
1 şeftali
1 çay bardağı ceviz
1 pakete yakın petibör bisküvi
Üzeri için:
2 su bardağı süt
1 paket çikolatalı sos
Hazırlanışı: öncelikle süt ile kremşantileri koyulaşana kadar çırpılır. İçine halleyler kırılır. Muz, damla çikolata, şeftali, bisküviler kırılarak eklenir. Baston kek kalıbına streç film serilir ve karışım dökülün buzdolabında bekletilir.2-3 saat beklese yeterlidir. Daha sonra çikolata sosu pişirilip soğutulur. Servis edileceği zaman buzdolabında pastayıçıkarıp ters çevrilir, çikolata sos üzerine dökülür servis edilir. Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder