9 Haziran 2013 Pazar

PATATESLİ TOMBİŞ BAGETLER



MALZEMELER:
7-8 Tavuk Baget
4 Haşlanmış Patates
2 yumurta
2 yemek kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı un
Toz kırmızı biber
Tuz
MANTOLAMAK İÇİN:
Galeta unu

HAZIRLANIŞI:
Tavuk Bagetler haşlanır.Derilerini soyulur.Patatesler de haşlanıp rendelenir.2 yumurta kırılıp Tuz, toz kırmızı biberi, nişasta ve unu ekleyip karıştırırılır.10 dk dinlenip tavukların üzerine tuz serpip Patatesli harçtan tavukların etrafı sarılır.Galeta unuyla bulanıp fırın tepsisine dizilir.180'Cde kızarana kadar pişirilir ..Afiyet Olsun.Bu tarif  Kıymetli Oktay Ustanın ......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder