MAHARETLİ MUTFAK
2 Nisan 2013 Salı
PEKMEZLİ KEK
Malzemeler:
3 Yumurta
1 buçuk bardak toz şeker
Yarım s. bardağı sıvıyağ
1 s. bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Alabildiği kadar UN
2-3 yemek kaşığı pekmez
Hazırlanışı:
Yumurta ve şeker çırpılır. Süt ve yağı ekleyip çırpıyoruz.Unu ve kabartma tozunu da ekliyoruz.Vanilya ve Pekmezi de ekleyip. Yağlı kalıba döküyoruz.175 derece fırında pişiyoruz.AFİYET OLSUN!!!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder