MALZEMELER
1 paket petitbeurre bisküvi
3/4 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı dövülmüş ceviz
SÜSLEMEK İÇİN
Hindistan cevizi
Yeşil fıstık
Renkli ve kakaolu çikolata parçaları
HAZIRLANIŞI
Bisküvileri rondoda un gibi oluncaya kadar parçalayın. Un haline gelen bisküvileri geniş yoğurma kabına alın ve üzerine margarini, yarım su bardağı sütü, kakaoyu, neskafeyi, pudra şekerini ve yarım bardak dövülmüş cevizi ekleyerek yoğurun. Orta sertlikte sıkı bir hamur elde ettiğinizde, hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak elinizde yuvarlayın. Hindistan cevizine ve dövülmüş cevize bulayarak servis tabağına alın ve her birine birer tane kürdan saplayarak servis yapın. AFİYET OLSUN...:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder